Rotan meubelen rechtstreeks voor u uit Indonesië geïmporteerd.

Lang geleden was de productie van rotan meubelen in Nederland nog heel normaal. In de goede tijd waren er ongeveer 200 fabrieken, meest kleine, waar rotan verwerkt werd. Met het stijgen van de Nederlandse uurlonen is de productie verlegd naar Indonesië waar ook de materialen groeien.

Wij importeren een groot deel van onze rotan meubelen en manden rechtstreeks vanuit Indonesië. Zo hebben we nog meer invloed op de modellen en de kwaliteit die we u willen aanbieden. Veel van deze rotan meubelen hebben wij dan ook exclusief voor onze eigen winkel. Nadat de rotan meubelen en manden in de fabriek gemaakt zijn, komen ze in zeecontainers naar Nederland.

Container Rotan Meubelen Lossen Hilversum

Sinds 1925 is C. & J. Rotan gespecialiseerd in sfeervolle rotan meubelen van natuurlijke en milieuvriendelijke materialen passend in elk interieur.

Wij hebben voor u een groot deel van onze collectie op deze site en webwinkel geplaatst. Online bestellen is mogelijk in onze rotan webshop. Wij bieden u een groot assortiment rotan meubels, rotan stoelen en rotan banken van veel verschillende rotan soorten, zoals manou, pullut, kubu en pitriet. Ook vindt u bij ons een mooie collectie teakhouten meubelen.

Het grootste deel van onze rotan collectie wordt geïmporteerd uit Indonesië. Daar groeien de beste en mooiste materialen en hebben ze de vakmensen die voor ons de meubelen vlechten en afwerken.
Doordat wij deze rotan meubelen zelf importeren zijn kwaliteit, prijs en unieke modellen gegarandeerd.

Op dit moment zijn de retro stoelen en banken uit de jaren ’50 en ’60 weer helemaal “in” en ook die staan natuurlijk in onze winkel én online in deze webshop.

De Rotanspecialist voor Nederland en België

Van mattenklopper tot wasmand en van kinderstoeltje tot een compleet rotan bankstel. De grootste collectie rotan vindt u bij C. & J. in Hilversum. Alles in onze (web)winkel is gemaakt van natuurlijke materialen en ook onze tuinmeubelen zijn van echt rotan. Wat we niet hebben staan kunnen we voor u bestellen en waar mogelijk speciaal voor u laten maken.