Rotanspeciaalzaak. De Specialist in Rotan Meubelen Sinds 1925

Begonnen in de Zon en Maanstraat en in 1970 overgenomen door Cobie & Jan de Glee. In 1975 hebben zij zich gevestigd in het huidige pand aan de Havenstraat 5 in Hilversum. In het jaar 2000 is C & J Rotanspeciaalzaak overgenomen door Wilco de Glee.

Op dit adres is C & J Rotan uitgegroeid tot wat het nu is: Een speciaalzaak die bekend staat om het leveren van de beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Sinds eind 2013 importeren wij ook zelfstandig uit Indonesië. Hierdoor hebben wij nog meer invloed hebben op de collectie en de kwaliteit die wij u bieden.

Vandaag de dag heeft C & J klanten uit heel Nederland en leveren we ook regelmatig in België. Wij hebben de leukste collectie riet, rotan, manou en teakhouten meubelen voor u in de showroom en op onze website gezet. Als speciaalzaak staan we garant voor natuurlijke materialen, dus ook de tuinmeubelen zijn niet van kunststof. Uitsluitend van natuurlijke materialen. Duurzaam en verantwoord!

Ons uitgebreide assortiment gecombineerd met de persoonlijke aandacht, uitstekende service en garantie maken het de moeite waard om onze rotanspeciaalzaak in Hilversum te bezoeken.

 

Winkelgevel Rotanspeciaalzaak.nl Hilversum C en J Rotan